Bereidingstijd:
Moeilijkheid

Nodig
- 1 courgette
- 1 rode puntpaprika
- 1 bakje kastanje champignons
- 1 (flinke) teen knoflook
- groene pesto
- olijfolie
- versgemalen peper
- pijnboom pitten
Bereiding
Was alle groenten en snij de courgette in plakken van ongeveer een halve centimeter dik.
Ontdoe de puntpaprika van de zaadjes en zaadlijsten en snij het in grove stukken.
Kleine champignons halveren, grotere in 4 stukken snijden.
Pel het teentje knoflook en snij deze heel fijn (dit heeft de voorkeur op het uitpersen van het teentje).
Doe de groenten in een ruime ovenschaal en sprenkel olijfolie erover en wat peper. Vervolgens een flinke eetlepel groene pesto en alles goed omroeren zodat de olie, peper en pesto goed verdeeld is over alle groenten.
Daarna voor 40 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een pan met anti-aanbaklaag, zonder olie.
De pitjes strooi je vlak voor het serveren over de groenten.