Betaalmethodes

Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes, deze staan hieronder beschreven.

Het afrekenproces verloopt over SSL om jouw veiligheid te garanderen. Controleer dit zelf door te kijken of in de URL (adresbalk van de browser) in het groen een slotje staat en begint met https://. Indien dat niet zo is, verlaat dan direct de pagina en ga niet verder in het betaalproces. Breng ons dan even op de hoogte.

Betaling via iDeal

De meeste Nederlandse banken bieden de mogelijkheid om te betalen met iDeal, een snelle en veilige manier om te betalen binnen je eigen bankomgeving. Kies tijdens het afrekenproces voor betaling met iDeal, selecteer je bank en log in zoals je gewend bent. Met uitzondering van zon- en feestdagen is de betaling binnen 24 uur bij ons binnen.

Betaling via BanContact

Belgische klanten kunnen gebruik maken van deze mogelijkheid tot afrekenen. De meeste (grote) Belgische banken ondersteunen deze manier. Met uitzondering van zon- en feestdagen is de betaling binnen 24 uur door bij ons binnen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe producten in ons assortiment, aanbiedingen en meer!

Je aanmelding is gelukt! Om je e-mailadres te bevestigen, heb je zojuist een mail van ons ontvangen om je aanmelding af te ronden.